SALG OG UTLEIE AV WINDFOILS

WINDFOIL ZONE NORGE

BESTILLING

 
 

SPØRSMÅL OG SVAR

GENERELLE BETINGELSER


Når bestillingen er registrert hos oss, vil du få en bekreftelse per e-post og blir bedt om å betale leiesummen på forskudd via bankoverføring eller vipps, for å bekrefte bestillingen. Vi har forståelse på at vær og vind er ikke noe som er lett å styre. Hvis værforholdene viser seg til å være for dårlige, vil du få mulighet til å endre dato (senest 24 timer før leieperioden). Hvis du ønske å kansellere bestillingen helt, må det gjøres senest 24 timer før leieperioden. Du vil få hele summen refundert innen kort tid. Bare ta kontakt med oss per e-post for å endre eller avbestille: windfoilzone@gmail.com. Hvis du avbestiller eller endrer din reservasjon senere enn 24 timer før peieperioden, blir ikke leieutgifter refunderbar, da vi ikke får muligheten til å leie utstyret til noen andre.
NIVÅKRAV FOR Å KUNNE LEIE UT


- Du er komfortabel med å vindsurfe fram og tilbake på et vanlig slalombrett - Du klarer å bruke trapes og footstraps. Før du leier ut utstyret er det sterk anbefalt å ha sett på våre opplæringsvideoer som forteller på kort men god måte hvordan man kommer i gang med windfoiling. Her finner du opplæringsvideoene.
HVA SKJER HVIS UTSTYRET BLIR ØDELAGT?


Windfoilutstyr er dyrt og vi har derfor forsikret det mot skader med en egenandel på 4000 kr. Vi vil derfor be om en 4000 kr depositum når du henter utstyret. Depositum blir betalt 100% tilbake hvis utstyret leveres tilbake uten skade. Hvis brettet eller foilen får noe skade, kan no av despositum blir trukket. (Mindre riper er ok) Hvis brettet eller foilen blir helt ødelagt og ubrukelig, blir du bedt om å dekke hele verditapet. Dette vil forhåpentligvis sjelden skje ved normal bruk. Verdi på ny JP brett er 16.000 kr Verdi på ny NP alu foil er 8.000 kr
HENTING OG LEVERING AV UTSTYRET


Henting og levering av utstyret skjer hos Windfoil Zone til avtalt tidspunkt. Adresse: Balders vei 6, 1410 Kolbotn Sjekk kartet her: https://www.windfoilzone.com/henting
HVOR ER DET BEST Å WINDFOILE PÅ ØSTLANDET?


Foilen er nesten en meter lang, så man må være forsikting med å ikke treffe bunnen med foilen. God steder for å foile er dermed steder hvor det ikke er for mange steiner, og hvor det er bra dybde. På Østlandet vil vi anbefale disse steder: - Bekkensten i bunnefjorden - Drøbak / Torkildstranda - Jeløya Drøbak er ofte veldig bra da det blåser ofte 6-7 m/s, noe som er ideelt for windfoiling. Larkollen kan også fungere, men man må passe ekstra på steiner en del steder, samt stoppe langt før stranden da det er langgrunt. Ikke anbefalt hvis man ikke kjenner stedet godt.
ID OG LEIEAVTALE


Vi vil be deg om å vise frem legitimasjon med personnummer ved henting. Du blir også bedt å om signere en leieavtale som en godkjenning av våre generelle leiebetingelser, som beskrevet over.
HVA MED SEILET?


Windfoil Zone leier ut JP windfoil brett og Neilpryde hydrofoil. Seilet er ikke inkludert i leietilbudet. Når man lærer windfoiling er ikke seilet så viktig. Du kan benytte et helt vanlig windsurf seil. Du må regne med å bruke et mindre seil enn det du vanligvis ville bruke med samme vindforhold. En 6.5 m med 6-7 m/s er ideelt til å begynne med. Hvis ønskelig, er det også mulighet til å leie en windfoil Skyscape 6.4m, som er en dedikert windfoil seil. Du kan lese om Loftsails Skyscape her.

WANT THE INSIDE SCOOP?

Join 40,000+ windsurfers in our windfoiling community

New subscribers will receive our

Windfoil Brand Guide E-book for free!

Ebook cover.jpg

© Windfoil Zone. All rights reserved